Succes schoolvoetbaltoernooi

Overal wordt nu heel druk getraind door alle basisschoolkinderen van Leusden en Achterveld. Op 30 april gaan ze dan ook allemaal vol voor de overwinning. De deelnemende kinderen hebben allemaal het programmaboekje op school ontvangen. Kijk snel in het boekje voor alle informatie en leuke aanbiedingen van de sponsoren.

Bijdrage van: Tamara Besseling/Succes Schoolvoetbaltoernooi

Met trots presenteren wij onze prijsuitreiker! Dani Hagebeuk, officiele e-sporter van Ajax! Dani houdt erg veel van voetbal, hij voetbalt zelf bij ASC Nieuwland en woont zelf in Amersfoort. Dani is e-sporter van Ajax, dit houdt in dat hij de officiele Fifa wedstrijden van Ajax speelt. Vorig jaar werd hij zelfs kampioen zonder ook maar 1 wedstrijd gelijk te spelen of te verliezen! Wil je meer weten, lees het gehele artikel in het programmaboekje op Facebook, Twitter en onze website. Kom om 14.45 uur naar de prijsuitreiking en wellicht scoort je een handtekening!

Het sponsoren is ieder jaar weer bijzonder, en zeker niet vanzelfsprekend. De organisatie van het Succes Schoolvoetbaltoernooi is daarom extra dankbaar voor de sponsoren; hoofdsponsor ‘Succesmakelaars’ en financieel adviseurs.  AH voor de boodschappen. Jumbo voor de krentenbollen en de sap, Hakhorst, Greefhorst en het fonds samenlevingsinnitiatieven. We redden het niet zonder onze sponsoren.

Moedig je klasgenoten ook aan tijdens het toernooi! Met bijvoorbeeld een mooi spandoek, creatieve yell of een gave mascotte. Wees zo creatief mogelijk! We maken er een wedstrijd van. De creatiefste/leukste aanmoediging wint de juichcup! Je klasgenootjes aanmoedigen en uit volle bost meezingen met je zelf verzonnen Yell!  Doen jullie kinderen of school ook mee aan het Succes Schoolvoetbaltoernooi? Vind snel onze www.facebook.com/schoolvoetbaltoernooi leuk en volg ons op www.twitter.com/Schoolvoetbal en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes.

Ook dit jaar bestaat de mogelijkheid dat de winnaars mee kunnen doen aan de regionale finales van het schoolvoetbaltoernooi. Dit toernooi wordt georganiseerd door de KNVB. Nadere informatie hierover is op de toernooidag te krijgen bij de organisatie van het Succes schoolvoetbaltoernooi.