Fietsen

fietsersDe omgeving van Achterveld leent zich uitermate goed als fietsgebied. Met mooie fietspaden langs de doorgaande wegen zijn er zeer goede aansluitingen op de routes zonder storende auto’s. Vanuit Achterveld zijn er diverse routes naar de Eemvallei, de Gelderse Vallei, de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe. Zelfs het polderlandschap in de omgeving van Nijkerk is vlot bereikbaar.

Bij de horecagelegenheden De Hessenkar en De Roskam zijn er oplaadpunten voor e-bikes. En een uitgebreide fietsenwinkel biedt alle service die maar denkbaar is.

Fietsknooppunt De Fliert – Achterveld
Het netwerk van fietsknooppunten heeft ook enkele knooppunten vlak bij Achterveld. Nummers 9, 10 en 41 zijn zo dicht bij het dorp dat even een stukje om of juist starten met een route vanuit Achterveld ideaal is. Van fietsknooppunt 9 naar fietsknooppunt 10, fiets u door Achterveld.
Brochure: Een brochure is verkrijgbaar bij de VVV’s in de regio en bij “De Roskam” in Achterveld.

Meer informatie over de route door Achterveld en andere fietsknooppunten.

Happen en Trappen

Een van de routes van de website Happen en Trappen doet Achterveld aan. Het concept daarbij is dat u op verschillende locaties in de regio een hapje eet. Tussendoor fiets u een stuk door de prachtige omgeving.