St. Jozefschool lanceert nieuw tv-station JIB (Jozef In Beeld)

Onder grote belangstelling is op de St. Jozefschool in Achterveld het cultureel schoolproject “Beeldig”, over film, tv en social media, afgesloten met de lancering van een nieuw tv-station JIB (Jozef In Beeld). Met medewerking van de majorettes van DWS Achterveld, werd in een wervelende show het tv-station “JIB” onthuld.

De kinderen hebben in de afgelopen twee weken geleerd wat er allemaal komt kijken bij het maken van een film:  special effects, acteren, regisseren en jezelf presenteren. Met als klap op de vuurpijl met de hele klas een filmpje maken. Dit alles is o.a. mogelijk gemaakt door vrijwilligers van Dorpstv Achterveld en oud-leerling en filmer in opleiding, Nick Noortman.

Bij de onderbouw speelden de kinderen mee in een prentenboek, in de middenbouw zijn er twee Klokhuis uitzendingen gemaakt over “De Bioscoop” en over “Liefdesverdriet”. In de bovenbouw waren er twee Jeugdjournaal uitzendingen en een documentaire over “groep 8 naar het voorgezet onderwijs”. Ouders en andere belangstellenden konden vrijdagmiddag in de bioscoopzalen van de school de verschillende uitzendingen bekijken en de aanstromende talenten bewonderen.

Cultureel schoolproject Beeldig 2016 afsluiting (16) Cultureel schoolproject Beeldig 2016 afsluiting (51) Cultureel schoolproject Beeldig 2016 afsluiting (72)
Cultureel schoolproject Beeldig 2016 afsluiting (99)

Cultureel schoolproject Beeldig 2016 afsluiting (87)