Slachtoffer is 14-jarig meisje uit Hoevelaken

Vrijdagmiddag 2 juni werd het lichaam van een meisje aangetroffen in het water van een sloot van de Barneveldse Beek. Uit onderzoek is gebleken dat het meisje door een misdrijf om het leven is gebracht. Dat laat de politie weten aan Achterveld.Net.

Rond 17.00 uur schakelde een getuige de politie in omdat er een lichaam in het water lag. Het bleek dat het ging om het lichaam van een meisje dat overleden was. Direct werd de omgeving afgezet. Specialisten van de Forensische Opsporing verrichtten sporenonderzoek. Daarbij maakten zij gebruik van speurhonden en een politiehelikopter maakte overzichtsfoto’s.

Na onderzoek blijkt het te gaan om een 14-jarig meisje uit Hoevelaken. Zij werd door een misdrijf om het leven gebracht. Een groot rechercheteam (Team Grootschalige Opsporing (TGO)) doet onderzoek naar wat er vrijdagmiddag 2 juni gebeurd is. In verband met sporenonderzoek heeft de Mobiele Eenheid het gebied rondom de vindplaats in nacht van vrijdag op zaterdag bewaakt. Zaterdag 3 juni vindt er verder sporenonderzoek plaats in de omgeving waar het meisje is gevonden.

Het lichaam van het meisje werd gevonden waar de Haarbeek in de Barneveldse Beek. Daar loopt het -lokaal bekende- Schoolsesteegje met een voetgangersbruggetje over de beek. Het pad langs de beek wordt veel gebruikt door wandelaars en fietsers.

Uw tip!
De recherche doet een dringend beroep op getuigen. Mensen die iets gezien hebben in de omgeving van het Emelaarsepad die vrijdagmiddag tussen 13.00 en 17.00 uur, wordt verzocht zich te melden bij de recherche. Ook mensen die informatie hebben die voor het onderzoek van belang kan zijn, wordt verzocht zich te melden. Dat kan via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Anoniem melden kan via 0800-7000 of via M-online.

Een gedachte over “Slachtoffer is 14-jarig meisje uit Hoevelaken

Reacties zijn gesloten.