Schoolvoetbal met 60 schoolteams

Nog een paar weekjes en dan is het zo ver: op 24 april is het 45ste Succes Schoolvoetbaltoernooi. Met bijna 800 leerlingen en 60 teams gaan die dag de sportieve strijd met elkaar aan. Tot die tijd worden de basisschoolteams klaargestoomd. Op menig veldje in Leusden en Achterveld wordt momenteel hard getraind. Maar ook voor de supporters is er nog werk aan de winkel: de felbegeerde ‘Juich CUP’ staat op het spel. Moedig je teamgenoten aan met een mooi spandoek, creatieve yell en gave mascotte.

door: Succes Schoolvoetbaltoernooi

Met trots presenteren wij onze prijsuitreiker! Diggy Dex de rapper/ producent/ liedjesmaker ook wel Koen Jansen (foto onder), die al een jaar of tien een vaste waarde is binnen de Nederlandse hiphop. Jullie kennen hem vast van de hits; ‘Treur Niet (Ode Aan Het Leven)’ met JW Roy. Met Ali B de single ‘Ik Huil Alleen Bij Jou’. ‘Slaap Lekker (Fantastig Toch)’, met Eva de Roovere. Onze prijsuitreiker is geboren in Leusden en heeft op de Hobbit gezeten. Zijn en Ali B´s liedje is zelfs bij de Voice kids gezongen! Wil je meer weten, lees het gehele artikel in het boekje en op Facebook, Twitter en onze website. Kom om 15.15 uur naar de prijsuitreiking met misschien wel een mini optreden!

Zonder sponsoren is dit allemaal niet mogelijk. De organisatie is dan ook dankbaar voor alle financiële en materiële support. Van de hoofdsponsors Succesmakelaars en Succes Financiële Diensten tot Jumbo voor de versnaperingen, Schoonhoven voor de bekers en AFAS voor de medailles. In de wedstrijdboekjes die deze week verspreid zijn, staan bovendien leuke acties voor kortingen en aanbiedingen van onder meer 33Tweewielers en Ruvis. Kijken dus!
Ook besteden we aandacht aan de Nederlandse Vereniging Klompvoetjes. Omdat alle kinderen met klompvoetjes hebben recht op de beste zorg en moeten lekker kunnen lopen, springen, rennen, spelen en sporten.

Of je nu op het veld staat of op je werk bent, dankzij de vernieuwde website www.schoolvoetbal.nl kunnen vrienden en familie straks ook meegenieten. De uitslagen en het competitieverloop zijn tijdens het Succes Schoolvoetbaltoernooi live te volgen via mobiel, tablet of pc. Ook zal er direct na afloop een fotoalbum op de website komen te staan. Zo kan iedereen nog eens rustig nagenieten. “Niemand hoeft meer iets te missen!”

Winnaars van het Succes Schoolvoetbaltoernooi bekeren overigens nog even verder. Zij mogen meedoen aan de regionale finales, georganiseerd door de KNVB. Maar eerst is iedereen welkom op maandag 24 april op het Burg. Buining Sportpark!