Inschrijving Succes Schoolvoetbaltoernooi van start

Vanaf 6 maart start de inschrijving voor het Succes Schoolvoetbaltoernooi 2017. Leerlingen van basisscholen uit Leusden en Achterveld kunnen zich vanaf dan aanmelden voor de scholencompetitie. Het 45e Succes Schoolvoetbaltoernooi vindt plaats op maandag 24 april, aan het begin van de meivakantie.

door: Stichting Schoolvoetbal Leusden/Achterveld

Het winnen van de bekers en medailles –gesponsord door Van Schoonhoven Infra bv en AFAS – zal nog wel wat training vragen. En ook supporters moeten nog aan de bak. De felbegeerde ‘Juich CUP’ gaat naar de klasgenootjes met het leukste spandoek, de grappigste mascotte of beste yell. Zorg dat al je klasgenootjes meedoen!

“Het 45ste jubileum krijgt een speciaal tintje”, aldus Ronald Besseling, de voorzitter van Stichting Schoolvoetbal. “Speciaal voor deze gelegenheid komt straks een Bekende Nederlander de prijzen uitreiken. Een tipje van de sluier: hij bracht een ode aan Johan Cruijff tijdens het NOC*NSF Sportgala.” De uitreiking vindt plaats op 24 april om 15.00 uur. Iedereen is welkom. Hou onze Facebook pagina in de gaten voor meer aanwijzingen over de prijsuitreiker.

Dankzij de vernieuwde website www.schoolvoetbal.nl, kun je op het veld of op het werk, het Succes Schoolvoetbaltoernooi live volgen. “Niemand hoeft meer iets te missen!” Zie ook de website voor de foto’s, toernooi informatie, sponsoren en de organisatie.

Praktische informatie;
Schoolvoetbal;
Tamara Besseling Tel: 06-25272338 pr@schoolvoetbal.nl
www.schoolvoetbal.nl
www.facebook.com/schoolvoetbaltoernooi
www.twitter.com/Schoolvoetbal_
https://nl.linkedin.com/in/schoolvoetbal