Hessenweg weer dicht

HESSENWEG – De werkzaamheden aan de Hessenweg worden weer opgestart. Dat laat de aannemer weten in een persbericht en via diverse media.

WEGAFSLUITING Vanaf maandag 26 augustus is de Hessenweg weer afgesloten voor al het doorgaande verkeer. De omleidingsborden worden teruggeplaatst en de werkzaamheden worden hervat waar ze voor de zomervakantie zijn geëindigd.

Wat veranderd is, ten opzichte van de situatie vóór de vakantie, is dat vanaf 26 augustus ook de Verjaagde Ruiterweg (aan de kant van de Hessenweg) voor autoverkeer wordt afgesloten. Deze weg heeft dan dus geen aansluiting meer op de Hessenweg.

OMLEIDINGEN Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de A28, A1 en A30 vice versa. Bestemmingsverkeer voor de kern Achterveld kan vanuit de richting Barneveld via de Hessenweg het centrum bereiken. Bestemmingsverkeer vanuit Stoutenburg wordt via Leusden naar Achterveld geleid. Lokaal verkeer vanuit de richting Stoutenburg wordt met gele bebording omgeleid via Leusden en via de Emelaarseweg.

INFORMATIE De verwachting is dat alle werkzaamheden eind juni 2020 afgerond zullen zijn.
De werkzaamheden zijn te volgen op de app Hart van Achterveld. Vragen stellen kan ook via deze app. Of door te mailen met omgevingsmanager Marco Helmich van Van Schoonhoven Infra via mailadres hartvanachterveld@vanschoonhoveninfra.nl
of bellen naar 033-4941538 (tijdens kantooruren).