Eemlook deelnemer Lekker Lokaal

Landgoed Leusderend staat op donderdag 29 september de hele dag in het teken van de streek tijdens Lekker Lokaal Leusderend. Een evenement vol lokale producten, voor iedereen die in de buurt woont of werkt. Eemlook, gevestigd bij Kookstudio De Riet, is standhouder.

Auteur: Het lokaal/Judith van ‘t Holt

Lekker Lokaal Leusderend is een samenwerking tussen Vitam Catering, Landgoed Leusderend en Het Lokaal. Van 12 tot 19 uur presenteren lokale boeren hun ambacht. Er is een culinaire markt en proeverijen met streekproducten.

De producenten uit Het Lokaal nemen de mooiste producten mee. Elsenburg Broodmaker, Dr. Chocolate en EBC bierbrouwer. Maar ook Eemlook, Wijngaard aan de Breede Beek en IJshoeve Ruitenbeek zorgen voor lokale lekkernijen. Om het aanbod compleet te maken zorgen Het Lokaal en Local2local voor vers fruit, eieren, honing, diverse soorten olie, kaas en nog veel meer.

Om 16.30 uur start de streekborrel, uiteraard met producten van de markt. Borrel mee! Lekker Lokaal Leusderend is openbaar toegankelijk.

Landgoed Leusderend, Leusderend 50 (beter bekend als Dodeweg), 3832 RC Leusden. Op dit landgoed zijn verschillende bedrijven gevestigd met in totaal zo’n 500 medewerkers.