Culdoto is gestopt

HET DOEK IS GEVALLEN

Als het doek valt bij toneel, dan is het stuk ten einde. Nu is het doek voor Toneelvereniging Culdoto – Achterveld echter definitief gevallen.

Bericht door: Toneelvereniging Culdoto

In een buitengewone ledenvergadering is namelijk unaniem besloten de vereniging te ontbinden. De reden is dat de vereniging geen bestaansrecht meer heeft, omdat er te weinig (spelende) leden zijn.

De vereniging heeft in 2019 nog wel haar 60-jarig jubileum kunnen vieren. Achteraf blijkt dit de laatste productie te zijn geweest die voor publiek is gespeeld. Kennelijk heeft het zo moeten zijn. Bijzonder spijtig dat Culdoto in de toekomst niet meer voor u zal kunnen spelen en dat het applaus voorgoed is verstomd.

Culdoto dankt eenieder die een bijdrage heeft geleverd: van Vrienden van Culdoto tot publiek, van andere verenigingen en organisaties tot subsidiegevers en sponsoren. Zonder al deze mensen had Culdoto nooit zo lang en met zoveel plezier op de planken kunnen staan.

Culdoto bestaat niet meer. Mocht u daarentegen incidenteel een beroep willen doen op ervaren toneelspelers, dan kan een van onderstaande contactpersonen worden benaderd:
Denise den Haan, denise.hoefkens.ddh -apestaartje- gmail.com
Irene Staat, irenestaat -apestaartje- gmail.com

Achterveld, september 2021

Culdoto 60 jaar
Culdoto 60 jaar