Winnaars Schoolvoetbaltoernooi

Ingezonden bericht: Tamara Besseling (Stichting Schoolvoetbal Leusden/Achterveld)

Donderdag 28 april j.l. was het 44e schoolvoetbaltoernooi Leusden Achterveld. Om 9 uur was de eerste wedstrijd. Maar een buitje gehad tijdens de wedstrijden en met de prijsuitreiking. Voor de rest was het een bijzonder goede dag met veel zonneschijn. De kinderen waren enorm enthousiast. De kinderen hebben allemaal sportieve wedstrijden gespeeld. De uitslagen staan op www.schoolvoetbal.nl.

We waren we trots op onze prijsuitreiker! Milan Molle, 12 jaar, Toptalent van de Nederlandse selectie Taekwondo. Onze prijsuitreiker is ook gek op voetbal en hij wil graag laten zien dat je ook op jonge leeftijd al de top kan bereiken o.a. door hard te werken. Hij heeft dit jaar al veel medailles mogen winnen daarom vond hij het tof dat hij de bekers en medailles uit mogen rijken op de toernooidag.

Na een zware jureerronde (vooral voor de oren) zo hard waren de Yells. Was er toch één duidelijke winnaar voor de juich cup. De Holm 2, Poule D.

In de verschillende groepen, leeftijdsklassen hebben de volgende scholen allemaal een eerste plaats behaald en de bekers zijn gesponsord door AFAS; Groep C Jongens 11-13 jaar Palet 2. Groep E Meisjes 10-13 jaar de Bongerd. Groep B Jongens 9-10 jaar Loysderhoek, Groep A Jongens 7-8 jaar Bongerd en Groep D Meisjes 7-9 jaar St Jozef 2. Al deze kinderen hebben ook een medaille gewonnen; dit jaar helaas niet gesponsord. Verder waren er ook nog speciale prijzen zoals voor sportiefste school: Kompas poule D en het sportiefste team is met een 9,3 Kompas poule A.

Dankzij de vele deelnemende teams, de vrijwilligers/scheidsrechters en sponsoren is het mogelijk om het schoolvoetbal te organiseren. Bedankt allemaal hiervoor.