Voor glasvezel langer aanmelden

De inschrijving voor glasvezel in het buitengebied is verlengd tot 30 oktober. 

Door: gemeente Leusden

De afgelopen 4 weken hebben Digitale Stad Leusden en 25 buurtambassadeurs hard gewerkt om de bewoners in het buitengebied van Leusden en delen van Barneveld en Woudenberg te interesseren voor glasvezel.

En met succes. In 4 weken tijd heeft 54% van de huishoudens het contract getekend voor de aanleg van glasvezel. Een resultaat waar iedereen erg blij mee is. Dat werd gisteravond duidelijk in de bijeenkomst met de buurtambassadeurs, Digitale Stad Leusden en de gemeente in het gemeentehuis. In een levendige bijeenkomst werden de ervaringen en resultaten uitgewisseld. Het gevoel van de aanwezigen was dat het percentage zeker nog verder omhoog zou kunnen naar de beoogde 60%. “Ik heb er alle vertrouwen in dat de toekomstbestendige breedbandverbinding ook in ons mooie buitengebied wordt gerealiseerd”, aldus wethouder Jan Overweg.
Vanwege het grote enthousiasme is de termijn voor aanmelding tegen het huidige tarief te verlengen tot maandag 30 oktober. Daarom: doe mee met ‘Wij zeggen ja!” tegen glasvezel in het buitengebied.

Meer informatie kunt u vinden op www.digitalestadleusden.nl, facebook en bij uw buurtambassadeur.