Jubilerend ‘Succes Schoolvoetbaltoernooi’

STOUTENBURG – Het Schoolvoetbaltoernooi mag zich sinds deze week ‘Succes Schoolvoetbaltoernooi Leusden Achterveld’ noemen. Met het tekenen van het contract zijn Succesmakelaars en Succes Financiële Diensten namelijk naamgever geworden van dit jaarlijkse voetbalevenement.

door: Succesmakelaars

In het bijzijn van enkele enthousiaste voetballertjes ondertekende Ronald Besseling als voorzitter namens Stichting Schoolvoetbal. “Het is ieder jaar lastiger om de sponsoring voor elkaar te krijgen. Dat deze Leusdense ondernemers van het Succes Woonplein hoofdsponsor zijn geworden is dan ook zeer positief voor de continuïteit”, aldus Ronald.

Hendrik-Jan Rinkel van Succesmakelaars: “In onze jeugd keken we al uit naar het schoolvoetbaltoernooi. We deden er alles aan om van de andere scholen te winnen! Met de sponsoring van het ‘Succes’ Schoolvoetbaltoernooi kunnen we er voor zorgen dat deze plaatselijke traditie gewoon doorgaat.”

Net als het Succes Schoolvoetbaltoernooi heeft ook Succesmakelaars een jubileum. Lucienne van Ruitenbeek van Succes Financiële Diensten: “We zijn al 20 jaar een bekend gezicht in Leusden en omstreken. Daarom past zo’n lokaal initiatief als het Schoolvoetbaltoernooi ook zo goed bij ons.” Succesmakelaars is het afgelopen jaar flink gegroeid. De verhuizing naar het Succes Woonplein aan de Hamersveldseweg 72 in Leusden is daarbij van grote betekenis geweest. “Doordat veel huizen onder water staan en de pensioenopbouw onzeker is, zijn daar veel vragen over. Klanten weten ons dan ook steeds beter te vinden voor de aan- en verkoop, maar ook financiering en verzekering van hun woning. Je kunt immers nog zo mooi wonen, maar als de maandlasten of risico’s te hoog zijn, kun je er alsnog niet van genieten!”

Naast de praktische zaken, hopen Stichting Schoolvoetbal en Succesmakelaars vooral plezier aan elkaar te beleven. “Hopelijk wordt het toernooi weer een grandioos succes! En mogelijk kunnen we nog wat leren van de teamgeest in het voetbal!”

Redactie: Het Succes Schoolvoetbaltoernooi wordt dit jaar gehouden op maandag 24 april.