Expositie schilderijen Moespot Achterveld

In het weekend van 4 en 5 februari is de jaarlijkse expositie van de Vrije Kwasten in de Moespot in Achterveld. Er zijn ruim 50 schilderijen te bekijken van verschillende schilders met onder andere landschappen, portretten, abstract en vrije werken. Op zaterdag 4 februari wordt om 13.30 uur de officiële opening verricht door Maria Kemps.

door: De Vrije Kwasten

Is het abstract? Of toch figuratief?
Vele leden hebben wel eens een workshop gevolgd bij Maria Kemps, een enthousiaste zelfstandig kunstenaar uit Schijndel. Haar invloed is terug te zien in sommige schilderijen op deze expositie. De schilderstijl van Maria Kemps beweegt zich tussen abstract en figuratief in. Niet omdat het toevallig zo uitpakt, maar omdat de kunstenares er voor kiest vaak niet meer te tonen dan de suggestie van de realiteit. 

Gezellig uitje en inspiratie opdoen?
Bezoek de expositie op 4 en 5 februari in Cultureel centrum de Moespot, Jan van Arkelweg 6, Achterveld. De expositie is zowel zaterdag als zondag vrij toegankelijk tussen 10.00 en 17.00 uur. Meer informatie vindt u op www.devrijekwasten.nl

De Vrije Kwasten is een club vrijetijdsschilders uit de regio Leusden, Achterveld, Barneveld en Amersfoort die regelmatig bijeen komen om met elkaar te schilderen. De werken die het afgelopen jaar gemaakt zijn worden tentoongesteld tijdens de jaarlijkse expositie. 

Een gedachte over “Expositie schilderijen Moespot Achterveld

  • 1 februari 2017 om 18:38
    Permalink

    Leuk dat deze club weer een expositie organiseert, Soms sta je versteld wat deze amateurs uit hun kwast toveren. de moeite zeker waard om ze met een bezoekje te vereren.

    Nol Wessels

Reacties zijn gesloten.