Voor Kerk en Dorp

DorpsTV Achterveld zendt een documentaire-serie uit over de vrijwilligers die actief zijn binnen de RK parochie in Achterveld.

In de serie interviewen de makers telkens een groep vrijwilligers die zich met een speciale taak bezighouden. De onderhouds-, schoonmaak- en tuinploeg vertellen hun verhaal. Maar de verschillende bestuurders en pastoralemedewerkers komen bijvoorbeeld ook aan bod. Een kijkje achter de muren van het kerkgebouw in Achterveld.

De serie bestaat uit 25 afleveringen waarvan aflevering 1 en 2 voor het eerst te zien zijn vanaf 1 februari. Wekelijks zendt DorpsTV Achterveld een of meerdere nieuwe afleveringen uit. Hieronder de afleveringen die reeds in de uitzending zijn.

De uitzending van 1 februari:
Voorzitter Gerrit Tijmensen.

Uitzending 9 februari:
Medewerkers vertellen over de tot standkoming van het Trefpunt.

Uitzending 16 februari
In aflevering 5 en 6 laat DorpsTV Achterveld de onderhoudsploeg van de tuin aan het woord en vertellen de lekenvoorgangers wat hun werkzaamheden inhouden.

 

Uitzending 23 februari:
Uitzending 4 waarin in aflevering 7 aandacht is voor de bedevaart naar Kevelaer. In in aflevering 8 leggen de lectoren Everhart en Maria hun werk voor de parochie uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anti-Spam door WP-SpamShield

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.