Politie vraagt om info Romy

Het 14-jarige meisje dat is omgekomen door een misdrijf is Romy Nieuwburg. Romy is afkomstig uit Hoevelaken.

Ze is vrijdag niet teruggekomen van school, waarna haar vader de politie waarschuwde.

Het politie-onderzoek is nog steeds gaande. De politie heeft op de locatie bij de Barneveldse Beek ter hoogte van de Haarbeek diverse sporen onderzocht en voorwerpen opgemerkt.

In het bericht van de politie wordt gesproken van het Emelaarsepad. Dat is het pad dat langs de Barneveldse Beek loopt tussen de Stoutenburgerlaan vanaf de brug naar de Emelaarseweg in de S-bocht. Het pad wordt niet alleen door wandelaars gebruikt maar ook door veel scholieren. Zo ook door Romy die vanuit De Glind van school kwam en naar huis in Hoevelaken fietste.

Romy werd ‘s middags gelijk als vermist opgegeven. Vrijdag rond 17:00 uur, werd haar lichaam gevonden door een voorbijganger in een sloot langs de Barneveldse Beek. Hij belde meteen de politie, die de omgeving daarop afzette.

De politie vraagt eenieder die ook maar de geringste informatie heeft die in verband kan worden gebracht met het misdrijf contact op te nemen.

Mensen die tussen 13:00 en 17:00 uur iets gezien hebben in of in de omgeving van het Stoutenburgerbos, worden verzocht zich te melden bij de recherche. Datzelfde geldt voor mensen die informatie hebben die voor het onderzoek van belang kan zijn. De politie is bereikbaar via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Anoniem melden kan via 0800-7000.

Romy


FOTO: FACEBOOK

Eén gedachte over “Politie vraagt om info Romy

Reacties zijn gesloten.