Pietenjournaal 2017

DorpsTV Achterveld zendt deze week het Pietenjournaal uit van Dorps TV Hooglanderveen. Beide zenders werken regelmatig samen; meestal onder de naam Glaset.

Iedere dag komt er een nieuwe aflevering van het Pietenjournaal online.

Alle afleveringen achter elkaar:

 

Deel 1: Sinterklaas kwam al op 18 november aan in Achterveld en heeft gelijk Caballero, Alexandro en Cigarillo naar Hooglanderveen gestuurd om te kijken hoe het daar is. Bent jij ook zo benieuwd hoe dit zal verlopen? Kijk dan deze week naar het Pietenjournaal.

Deel 2: De Pieten die Hooglanderveen alvast komen verkennen zijn in aangekomen. Zij willen alles weten van de kinderen. Dus dan kunnen ze het beste naar de St. Josephschool gaan. Maar daar zien ze de juffrouw nog bezig. Ze halen grapjes uit met de toverstaf. Dat doen ze ook bij de fietsenmaker Mossink.

 

In deel 3 halen de pieten meer trucs uit met de toverstaf.

Deel 4: De pieten lopen de Van Tuyllstraat verder af. Nadat er een fiets is omgedraaid bij Mossink fietsen, hebben ze manager Richard beet genomen bij de flessenautomaat. Wie wordt het volgende slachtoffer? Heks Tara kijkt, in haar glazen bol, met lede ogen toe.

Deel 5: Ja hoor, de pieten zijn dus de Van Tuyllstraat afgelopen en hebben bij Dims de “vastzittende arm toverspreuk” toegepast bij Vincent. Gelukkig hebben ze de arm ook weer hersteld. Cigarillo, Caballero en Alexandro zitten nu dus in ’t Houteveen, en ze hebben zin in bitterballen. Heks Tara is er helemaal klaar mee en bedenkt een spreuk om de Pieten naar zich toe te halen.

Deel 6: Zijn Cigarillo, Caballero en Alexandro wel op tijd terug voor de intocht in Hooglanderveen? De slotaflevering van het Pietenjournaal 2017.